Dostojevskog 84
23000 Zrenjanin
Republika Srbija

Telefon: +381 (0)23 532178
Faks: +381 (0)23 532178

Brodogradilište LBM

Brodogradilište LBM je jedno od najuglednijih i pouzdanih brodogradilišta u Republici Srbiji sa liderskom pozicijom u proizvodnji, popravkama i konverzijama brodova (plovila) različitih veličina. Sa aktivnim učešćem u industriji brodogradnje preko 40 godina, kompanija je izgradila više od 35 plovila najrazličitijih namena - od jednostavnih barži do složenih hemijskih tankera raznih klasa i tipova.

Tokom godina, Brodogradilište LBM je kako u uslugama izradnje novih tako i u ostalim u potpunosti zadovoljila zahteve klijenata iz celog sveta i sve to uspešnom organizacijom - velikim iskustvom i "know-how" pristupom koji garantuje rešenja po meri sa isporukom na vreme.

Brodogradilište LBM - Brod kraj reke

Uz kontinualno ulaganje u inovacije i tehnologiju, Brodogradilište LBM je danas u mogućnosti da gradi i vrši popravke plovila do 120x18m / 1000t. U toku je investicija novog brodogradilišta u Novom Bečeju; površine 50.000m2 sa kapacitetom gradnje plovila do 135x11,5m.

Rampa za izvlačenje brodova (navoza) i kasaciju u Novom Bečeju

Odsek za urbanizam, stambeno-komunalne poslove, građevinarstvo i zaštitu životne sredine, Novi Bečej, izdaje Brodogradilištu LBM D.O.O upotrebnu dozvolu za izgrađenu rampu za izvlačenje brodova (navoza) i kasaciju u Novom Bečeju, u ulici Bašaidski put br.bb na kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

Urbanističko Rešenje - Novi Bečej

NAŠ CILJ

Da budemo vodeće Evropsko brodogradilište, prepoznatljivo po performansama, kvalitetu i pouzdanošću naših proizvoda i usluga i na taj način biti Vaš pouzdan PARTNER ZA BUDUĆNOST!

NAŠE VREDNOSTI

Infrastruktura, tradicija, zaposleni, politika orjentisana ka klijentu i posvećenost.

Brodogradilište LBM - Izrada Pramca Barže Izrada pramca barže
Brodogradilište LBM - Završeni Brod na Moru Završeni brod na moru
Brodogradilište LBM - Izrada Pramca Barže Izrada pramca barže
Brodogradilište LBM - Šlep Barže ka Dunavu Šlep barže ka Dunavu
 
 
Naši sertifikati:
Banner - Lloyd's Register
Banner - Germanisher Lloyd
Banner - ce proof
Banner - potvrda za priznavanje radionice